Logistiek planner voor Frankort & Koning

Gezocht: logistiek planner (junior) voor Frankort & Koning in Venlo

Frankort & Koning is een internationale organisatie die handelt in groenten en fruit, met de wereld als bron en Europa als markt. Wij hebben passie voor wat we doen, weten van aanpakken en zijn altijd doelgericht.

Wij zijn op zoek naar een

LOGISTIEK PLANNER

Ben je net afgestudeerd of heb je enkele jaren werkervaring in een plannersfunctie en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een junior planner die in een dynamische omgeving uit de voeten kan. Zie jij de uitdaging in het zo efficiënt mogelijk plannen van onze logistieke en transport activiteiten? Ben je daarnaast ambitieus en in het bezit van een enorme drive en daadkracht? Denk jij niet in problemen maar in oplossingen? Ga jij door waar een ander opgeeft? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Vlotte mondelinge communicatie in het Nederlandse en/of Duitse taal is een must.

Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet, solliciteer en wij gaan samen bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen! Stuur je motivatie en CV door naar de afdeling HR via e-mail hr@frankort.nl.

Voor meer informatie omtrent de vacature kun je contact opnemen met René Heijer via e-mail r.heijer@frankort.nl of via telefoonnummer 077 3897366. Meer informatie over Frankort & Koning vind je op www.frankort.nl