The fresh professionals

Let's grow

Samen met onze telers en retailers leveren wij de beste kwaliteitsproducten. Vers, gezond en eerlijk. Door langetermijnrelaties aan te gaan blijven we samen innovatief en bouwen we aan succes.

The fresh supply

Steeds meer consumenten kopen groente en fruit in de supermarkt, waarbij verse producten van de hoogste kwaliteit verwacht worden. Om die te kunnen leven zijn betrouwbare levering, een hoge leversnelheid en efficiëntie belangrijk. Vanwege onze oplossingsgerichtheid, grote ondersteuning en onderscheidende logistiek vertrouwt retail op Frankort & Koning.

Smart logistics

Een geoogst product moet wat ons betreft zo snel mogelijk de winkel in, zodat de consument kan genieten van verse, hoogwaardige producten. Om dat te realiseren hebben wij een sterke logistieke organisatie. Bij ons kunt u vertrouwen op een efficiënte levering die niet alleen op tijd is, maar ook volledig volgens klantspecificatie.

Frankort & Koning, the fresh professionals

Wij dragen er actief aan bij dat onze klanten en leveranciers doelstellingen halen en succesvol zijn, zodat we met elkaar de beste resultaten halen. Met natuurlijk het einddoel  voor ogen: de beste kwaliteit producten zo vers mogelijk bij de klant en de consument bezorgen. Of het nu gaat om kasgroenten, vollegrondsproducten of importproducten, wij leveren kwaliteit.

Uitgelichte producten

Papaja's

Papaja's

De papaja wordt de laatste jaren steeds populairder. Vooral de Formosa papaja is een hit in Europa..

Frankort & Koning werkt met vaste leveranciers uit Brazilië. Zo houden we korte lijnen. In tegenstelling tot veel andere leveranciers richten wij ons op papaja’s per schip. Zodat u de beste kwaliteit, geleverd in de beste en meest duurzame omstandigheden, krijgt.

Frankort & Koning levert hele Formosa papaja’s, verpakt in folie.

Lees verder

Tomaten

Bij Frankort & Koning kunt u terecht voor verschillende soorten tomaten. Deze populaire en veelzijdige groente is bij ons het hele jaar beschikbaar. Onze tomaten komen uit Nederland, België, Spanje, Israël, Noord-Afrika en Polen.

Lees verder