HR medewerker

Voor onze HR afdeling in Venlo zoeken wij, ter uitbreiding van ons team, een enthousiaste HR medewerker. Kom jij helemaal tot je recht in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Frankort & Koning is een internationale organisatie die handelt in groenten en fruit, met de wereld als bron en Europa als markt. Bij de Frankort & Koning groep in Nederland werken in totaal ruim 250 medewerkers. De HR afdeling bestaat na invulling van de vacature uit twee personen: een HR adviseur en een HR medewerker. Die HR medewerker kun jij zomaar zijn! Er zijn korte lijnen met de directie. HR is een belangrijk thema in de strategie.
 

Samen met de HR adviseur maak jij het kleine HR team compleet. We hebben veel verschillende taken en staan dichtbij de leidinggevenden en de medewerkers. Je werkt samen met de HR adviseur en ondersteunt haar in allerlei HR gerelateerde werkzaamheden. Onderdeel van jouw werkzaamheden zijn in elk geval verantwoordelijkheid voor het verzamelen, invoeren, wijzigen en archiveren van gegevens in de personeelsadministratie, support bij in- en uitdiensttreding, verzuimbeheer, werving en selectie en het maandelijks aanleveren van mutaties aan salarisverwerker.

 

Ben je gedreven en laat je zien dat je meer wil? Dan zijn er mogelijkheden voor een junior adviseur rol. Daarnaast staan er een aantal leuke en uitdagende strategische HR projecten op de agenda. Uiteraard krijg je ook daarin een passende rol.

 

Functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van HRM 
  • Starter of enkele jaren werkervaring
  • Nauwkeurig
  • Analytisch
  • Communicatief
  • Zelfstandig werken

 

Wij bieden:

  • Een zelfstandige en uitdagende baan
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en zie jij jezelf als HR medewerker terug in dit functieprofiel? Dan ontvangen we graag je CV samen met een motivatie. Je kunt dit sturen naar de afdeling HR via e-mail hr@frankort.nl.

Voor meer informatie omtrent de vacature kun je contact opnemen met Naomi Wachelder (HR adviseur) via e-mail n.wachelder@frankort.nl of via telefoonnummer 077-3897379.
 

Meer informatie over Frankort & Koning vind je op www.frankort.nl.