Werken bij Frankort & Koning

Werken bij Frankort & Koning, dat is niet voor iedereen weggelegd. Wil je bij Frankort & Koning kunnen werken, dan ben je iemand die niet afwacht maar proactief kansen pakt. Plezier hebben in en trots zijn op je werk, dat staat bij ons voorop.

Zie jij kansen en zet je die gelijk om in actie? Krijg jij er energie van om samen met klanten en leveranciers aan succes te werken? Werk je graag in een dynamische werkomgeving waar je zelf veel verantwoordelijkheid krijgt?

Bij Frankort & Koning doen we wat we beloven. Wat je zegt, dat doe je ook. Iedereen die bij ons werkt onderschrijft die mentaliteit. Klinkt als een open deur, bij ons ervaar je hoe prettig dat in de praktijk werkt. We zijn transparant en open naar elkaar. Je mag ergens iets van vinden, graag zelfs.

Wij maken het verschil door de contacten die we hebben met onze klanten en leveranciers. Samen maken we het bedrijf succesvol. Wat jouw functie bij ons ook is, jij bent gericht op kansen. Kansen voor ons, maar ook voor onze klanten. Wij knokken voor onze leveranciers en klanten. Waarbij beperkingen geen redenen zijn om niet door te zetten. Je werkt bij Frankort & Koning met elkaar aan succes voor alle betrokkenen.

Stilstaan of je vervelen, dat lukt je niet. Kom met nieuwe ideeën, met elkaar maken we het bedrijf elke dag beter.

Spreekt deze manier van werken je aan? Dan gaan we graag met je in gesprek. Hieronder vind je de vacatures die op dit moment open staan. Zit jouw droombaan hier niet tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar hr@frankort.nl waarin je ons overtuigt waarom jij de volgende aanwinst voor ons bedrijf bent.