Markten

Frankort & Koning is er voor zowel de teler als de leverancier. Goede relaties met elke schakel van de keten zijn voor ons logisch en essentieel. Door op de hoogte te zijn van de laatste marktontwikkelingen kunnen wij anticiperen, adviseren en snel schakelen.

Onze medewerkers spreken de taal van de klant. Letterlijk, veel van onze commerciële medewerkers zijn native speakers uit diverse landen waar wij mee handelen.

Met onze optimale logistieke processen, waar we de grootste controle op hebben, zorgen wij ervoor dat de producten zo snel mogelijk en met de beste kwaliteit bij de klant terecht komen. Dit allemaal om onze klanten de beste producten te bieden en te ontzorgen.

Teler

Zonder telers geen producten. Samen met onze telers delen we de passie voor gezonde producten van de beste kwaliteit. Wij kennen onze telers en werken samen aan de groei van succes. We ondersteunen onze telers om zo marktgericht en innovatief mogelijk te telen. Waarbij we gaan voor langetermijnrelaties en investeren in de toekomst. Zodat we met elkaar werken aan een betrouwbare keten. Want daarvan profiteert iedereen, van teler tot retail tot eindklant.

Telers zijn de basis van ons succes. Samen delen we de passie voor goede producten van de beste kwaliteit. Frankort & Koning gaat langetermijnrelaties aan met onze telers om de beste kwaliteit te bieden. Samen werken we aan groei van succes.

Wij nemen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij werken enkel met bedrijven die aantoonbaar begaan zijn met zowel medewerkers als omgeving. Projecten ter verbetering van arbeidsomstandigheden worden door Frankort & Koning ondersteund.

Wij staan voor wat we beloven. Zodat we financiële zekerheid en betrouwbaarheid aan de teler kunnen bieden. Daarnaast ontzorgen wij onze telers daar waar mogelijk. Dit kan vorm krijgen door verschillende omverpakkingen aan te bieden.

Wij houden van transparantie. Daar gaan we heel ver in. Bijvoorbeeld door data aan te bieden waarmee onze telers inzicht krijgen in de verkoop van de producten die ze aanbieden. Zodat de teler kan zien waar het product naar toe gaat.

Afnemer

Frankort & Koning levert maximale ontzorging. Door flexibel te zijn en mee te denken. Wij kijken vanuit onze ervaring en handelsgeest, waarmee we oplossingen realiseren waarbij alle partijen winnen.

Steeds meer consumenten kopen groente en fruit in de supermarkt. Om aan die vraag te kunnen voldoen zijn betrouwbare levering, een hoge leversnelheid en efficiëntie belangrijk. Door oplossingsgericht te denken, commerciële ondersteuning te bieden waar nodig en door onderscheidende logistiek aan te bieden vertrouwt retail op Frankort & Koning. Zodat de producten die in de winkel liggen niet alleen veilig en gezond zijn, maar tevens van de beste kwaliteit en versheid.

Ons ondernemende en innovatieve karakter zorgt ervoor dat wij niet alleen aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen, maar dat wij een volwaardig sparringspartner zijn.

Logistiek

Een geoogst product moet zo snel mogelijk de winkel in. Frankort & Koning staat bekend om haar sterke logistieke organisatie. Onze klanten weten dat logistiek een sterk onderdeel is van de dienst die wij leveren.

Omdat wij de logistieke stromen veelal zelf in handen hebben zijn wij flexibel naar onze klanten. Bij ons kunt u vertrouwen op een efficiënte levering die niet alleen op tijd is, maar ook volledig volgens klantspecificatie.

Door zelf te plannen en flexibel te zijn denken wij echt mee met de klant. Waarbij vanzelfsprekend op de kosten gelet wordt, maar waarbij u ook kunt vertrouwen op totale kwaliteit met een zo laag mogelijke CO2 uitstoot.

Daarnaast zorgen wij voor betrokkenheid van alle partijen door innovatieve IT-middelen. We durven met trots te zeggen hierin onderscheidend te zijn en voorop te lopen. Voor ons warehouse management hebben onze softwaredevelopers een eigen oplossing ontwikkeld, zodat we het proces meer kunnen sturen. Hierdoor worden foutmarges verder gereduceerd  en kunnen we nog beter tegemoet komen aan uw klantspecifieke eisen.