Servicedesk Medewerker

Internationaal handelsbedrijf Frankort & Koning BV is op zoek naar een

Servicedesk Medewerker
 

Frankort & Koning is een internationale organisatie die handelt in groenten en fruit, met de wereld als bron en Europa als markt. Al sinds de oprichting in 1985 is Frankort & Koning dé betrouwbare schakel tussen producenten/aanbieders en retail/grootwinkelbedrijven. In 36 jaar is Frankort & Koning uitgegroeid tot één van de top exporteurs van groenten en fruit in Nederland. Wij groeien harder dan de markt, door passie voor het product, kennis van de markt en hart voor zowel klant als leverancier.

Frankort & Koning maakt een innovatieve ontwikkeling door op het gebied van ICT. De afdeling ICT ontwikkelt samen met de medewerkers van Frankort & Koning nieuwe applicaties om de processen nog verder te verbeteren. We hanteren een hybride strategie tussen on-premise en cloud diensten, infrastructuur en een combinatie van web en mobiele applicaties.

Cultuuromschrijving
Jij komt te werken in een organisatie waar jij en jouw collega’s hard werken voor een constante groei. Hier zijn jouw collega’s direct en eerlijk tegen elkaar. Deze dynamische wereld brengt veel veranderingen met zich mee en ook Frankort & Koning wil hier graag op inspelen.

Functieomschrijving

Binnen deze vacature als ICT Servicedesk Medewerker houd jij je bezig met interne gebruikersvragen en ben je het eerste aanspreekpunt via e-mail en telefoon. Er wordt gewerkt met een zelf ontwikkeld ticketsysteem, waarin je alle informatie vastlegt.

Samen met je directe servicedesk collega los je alle 1e en 2e-lijns problemen op en neem je voor een gedeelte van de dag de servicedienst voor je rekening. Denk daarbij aan een 60-40 verhouding tussen servicedesk en het werken aan projecten en diepgaande technische vraagstukken.

Het volledige team bestaat uit 4 ambitieuze collega’s en er wordt dagelijks gebruik gemaakt van de volgende technieken/producten: VMWare, Office 365, Azure, Fortinet, ATP Defender, LogicMonitor, Veeam etc. De applicatieontwikkeling/automatisering strategie omvat o.a. een Low Code development platform i.c.m. Robotic Process Automation.

Met een juiste motivatie, enthousiasme en gretigheid om dingen te leren, kun je jouw functie zo uitdagend maken als je zelf wilt.

Functie eisen
Om succesvol te kunnen zijn in deze rol, kun je je vinden in onderstaande eigenschappen:

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
  • Je bent een starter of hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Energiek en enthousiast: er moet veel gebeuren in een hoog tempo en korte doorlooptijden
  • Behulpzaam en communicatief sterk: jij bent de troubleshooter voor de organisatie en denkt graag met de organisatie mee
  • Gestructureerd en analytisch sterk: zelfstandig informatie verzamelen om een aanvraag, verzoek of klacht op te lossen
  • Leergierig en zelfverzekerd: we zijn constant bezig met nieuwe functionaliteit en technieken. Pak jij de kans om hierover mee te denken en het uit te bouwen?

Arbeidsvoorwaarden

  • Een prettig salaris
  • Pensioenbijdrage
  • Ontplooiings-/opleidingsmogelijkheden
  • Mobiele telefoon en laptop van de zaak

 

Interesse? Stuur je reactie en CV door naar de afdeling HR via e-mail hr@frankort.nl.

Voor meer informatie omtrent de vacature kun je contact opnemen met Kevin Vijver via e-mail k.vijver@frankort.nl of via telefoonnummer 077 3897328.

 

Meer informatie over Frankort & Koning vind je op www.frankort.nl.