Servicedesk Medewerker

Internationaal handelsbedrijf Frankort & Koning BV is op zoek naar een

Servicedesk Medewerker
 

Frankort & Koning is een internationale organisatie die handelt in groenten en fruit, met de wereld als bron en Europa als markt. Al sinds de oprichting in 1985 is Frankort & Koning dé betrouwbare schakel tussen producenten/aanbieders en retail/grootwinkelbedrijven. In 34 jaar is Frankort & Koning uitgegroeid tot één van de top exporteurs van groenten en fruit in Nederland. Wij groeien harder dan de markt, door passie voor het product, kennis van de markt en hart voor zowel klant als leverancier.

Cultuuromschrijving
Jij komt te werken in een organisatie waar jij en jouw collega’s hard werken voor een constante groei. Hier zijn jouw collega’s direct en eerlijk tegen elkaar. Deze dynamische wereld brengt veel veranderingen met zich mee en ook Frankort & Koning wil hier graag op inspelen.

Functieomschrijving
Frankort & Koning maakt een innovatieve ontwikkeling door op het gebied van ICT. De afdeling ICT ontwikkelt samen met de medewerkers van Frankort & Koning nieuwe applicaties om de processen nog verder te verbeteren, waarbij de cloud steeds belangrijker wordt. Daarnaast moet het huidige ICT landschap onderhouden worden.

Binnen deze vacature als ICT Servicedesk Medewerker houd jij je bezig met interne gebruikersvragen en ben je het eerste aanspreekpunt via de mail en telefoon. Er wordt gewerkt met een ticketsysteem, waarbij jij alle 1e en 2e lijns problemen oplost, die je op kunt lossen.

Je werkt binnen een DevOps team waar jij de servicedesk voor een groot gedeelte van de dag voor je rekening neemt, waarbij je voldoende informatie verzamelt om een aanvraag, verzoek of klacht in behandeling te kunnen nemen. Ook los je ingewikkelde incidenten en vraagstukken op en werk je mee aan de diverse ICT-projecten. Met een juiste motivatie, enthousiasme en gretigheid om dingen te leren, kun je jouw functie zo uitdagend maken als je zelf wil.

Functie eisen
Om succesvol te kunnen zijn in deze rol kun je je vinden in onderstaande eigenschappen:

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Je bent een starter of hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen
 • Je denkt graag met de organisatie mee, om de processen te blijven verbeteren
 • Je hebt een zelfstandige, proactieve houding
 • Je bent leergierig en je wilt jezelf blijven doorontwikkelen

Arbeidsvoorwaarden

 • Een prettig salaris
 • Pensioenbijdrage
 • Ontplooiings/opleidingsmogelijkheden
 • Mobiele telefoon van de zaak

 

Interesse? Stuur je reactie en CV door naar de afdeling HR via e-mail hr@frankort.nl.

Voor meer informatie omtrent de vacature kun je contact opnemen met Kevin Vijver via e-mail k.vijver@frankort.nl of via telefoonnummer 077 3897328.

 

Meer informatie over Frankort & Koning vind je op www.frankort.nl.